Våra produkter

Omfattande räcke, fästen, skärmar och inglasningstjänster för att möta alla dina behov

Glasningen

Tillägget av glas till ditt hem och liv gör mer än att bara lägga till en estetisk tilltalande till det. Det förbättrar också din hälsa och ditt välbefinnande. Genom att ha dem förberedda av oss får du alltid högsta kvalitet på hantverk och visuellt utseende för din balkong. De fungerar som en transparent barriär mellan dig och vädret utomhus, så att du kan njuta av varje klimatförändring på din balkong på ett säkert sätt. Vi erbjuder också möjlighet till plattglas eller lyftglas som gör att du kan njuta av naturen precis utanför! En annan stor fördel med att använda vår glasningstjänst är att du kan välja olika alternativ, vilket innebär att du kan fixa eller lyfta glaset så att du kan se världen utanför. Vi kan hjälpa dig med dina glasyrbehov idag, så vänta inte. Kontakta oss idag.

Räcken

Det finns ett brett utbud av alternativ för balkongräcken i våra butiker. Dessutom erbjuder vi våra kunder en anpassningsanläggning som gör att de kan förverkliga sina möjliga räcken på sin balkong. Eftersom dessa räcken är pulverlackerade med NCS- och RAL -pulver är de av hög kvalitet som kommer att förbli för alltid. Integrerade glassystem ger energibesparingar på våra räcken. Ett räcke, som det här, har vanligtvis rundade hörn, men kan anpassas efter eget tycke. Tillsammans med vanliga balkongräcken installerar vi också räcken på franska balkonger, trappor etc. Sluta därför att skjuta upp dina gränser med räcken längre. Kontakta oss nu.

Skärmen

Det finns ett brett utbud av skärmar att välja mellan på Probal AB för dina uteplatser, balkonger och terrasser. Förutom att ge skydd, bullerskydd eller integritet mellan grannar kan det minska buller från utsidan och låta dig njuta av din balkong längre. Om du väljer att välja en färg, fyll aluminiumramen och dela den med horisontella eller vertikala staplar, dessa är nästan valfria när du väljer design och utförande. Vi erbjuder för närvarande glasskärmar, plåtskärmar eller laminatskärmar med en stark aluminiumram. Dessutom kommer vi att ta hand om brandskyddskraven.

Mountings

Modulmonteringsstrukturer är konstruerade, tillverkade, galvaniserade och installerade av oss. Konstruktionerna har en idealvikt på 28-35 kg/kW och är avsedda att möjliggöra snabb leverans och enkel installation. Varorna är konstruerade för att uppfylla grundläggande säkerhetsstandarder och har en livslängd på minst 25 år.

Få en kostnadsfri offert

Om du är intresserad av våra tjänster, skulle vi vara glada att diskutera ditt projekt med dig, ge dig kostnadsfria offerter och svara på eventuella frågor.

Probal.se
Vi levererar och monterar räcken och inglasningar över hela landet. Tveka inte att kontakta oss med din förfrågan
Öppettider